Skolstart

Bygg och vinn med Castus og PlusPlus

Castus ger bra energi till byggande, och nu är det din tur att släppa fantasin fri.

Scrolla ner och se hur du skriver ut ditt alldeles egna skolschema och hur du deltar i tävlingen om Castus och PlusPlus till ett sammanlagt värde av 2000 kr.

Bygg och vinn

Är du redo att plocka fram finmotoriken? Nu ska vi nämligen bygga!

Nu kan du vinna ett helt års förbrukning av Castus (52 påsar) + en ENORM låda med PlusPlus. Priset har ett sammanlagt värde av 2000 kr. Det enda du behöver göra är att skicka oss en bild av ditt finaste PlusPlus-bygge. Du kan bygga allt från fruktstänger till slott och fantasidjur.

Så här deltar du

Du kan delta i tävlingen här på Castussverige.se, i en butik nära dig eller på våra Facebook- och Instagram-konton, där det är fullt av skolstartsfirande hela augusti

Skicka din bild här

Skicka din bild till oss här. Då är du med i tävlingen om Castus och PlusPlus till ett sammanlagt värde av 2000 kr.

Det kommer att lottas bland de inskickade bilderna. Vinnaren kontaktas via e-post mellan vecka 32 och vecka 35 2023. Priset kan inte bytas mot kontanter. Behandling av dina personuppgifter i samband med tävlingen – deltagarens samtycke. När du deltar i en av våra tävlingar registrerar vi de uppgifter som du lämnar i formuläret, så att vi kan dra en vinnare och överlämna priset. I detta fall är det ditt namn och e-postadress. När du lämnar dessa uppgifter i formuläret ger du The Whole Company, Castus ditt samtycke till att använda uppgifterna för ovanstående syfte. Vi lagrar dessa uppgifter under tävlingsperioden (från vecka 30 till vecka 36 2023), så att vi kan dra en vinnare, kontakta denne och överlämna priset. Om det inte lyckas att få kontakt med vinnaren, eller om vinnaren inte vill ta emot priset, drar vi en ny vinnare. Om du vinner en vinst, lagrar vi dina personuppgifter tills eventuell reklamationsrätt är avklarad, eftersom vi samtidigt lagrar informationen om din vinst. Uppgifterna används endast för detta ändamål, varefter de raderas. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss på info@castus.dk, varefter vi raderar dina uppgifter när vi har uppfyllt våra lagstadgade skyldigheter. Du har rätt att begära information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig, och du har rätt att få en kopia av dem. Du har också rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter, begära rättelse eller radering av de av dina personuppgifter som du anser är felaktiga, föråldrade, etc., och du kan begära att behandlingen av dina personuppgifter blockeras. Om du har frågor om vår behandling av dina personuppgifter eller om du vill lämna in ett klagomål i samband med detta kan du kontakta The Whole Company genom att skicka ett e-postmeddelande till info@castus.dk.