Om Castus
Våra värderinger
Våra råvaror
Här kan du köpa castus
Produkter
Fruktstänger
Fruktfiduser
Keep Me Going
Nyheter
Fruktfiduser
Fruktstänger med mango/vanilj
Keep-Me-Going-Bar
Skolstart
Recept
Kontakt
Generella händelser
Reklamationer
Menu
Om Castus
Våra värderinger
Våra råvaror
Här kan du köpa castus
Produkter
Fruktstänger
Fruktfiduser
Keep Me Going
Nyheter
Fruktfiduser
Fruktstänger med mango/vanilj
Keep-Me-Going-Bar
Skolstart
Recept
Kontakt
Generella händelser
Reklamationer
Søg
Fruktspett med kokos
30 min
15 stk.
Recept
Vad du behöver
450 gr torkade fikon
1 påse fruktstång efter önskad smak (125 g.)
2 bananer
1 ekologisk citron
2 msk torkade tranbär
100 g riven kokos (+150 g, att rulla i )
1 msk. Honung
Så här gör du
Skär fikon och fruktstänger i små bitar.
Skala bananerna och skär dem i grova bitar.
Riv skalet fint från citronen. Pressa saften från halva citronen.
Blanda fikon, fruktstänger och bananbitar med citronskal och juice, torkade tranbär, riven kokosnöt och honung.
Strö kokos på ett fat. Skölj händerna under kallt vatten.
Forma Fruktstången till en avlång korv och rulla den i riven kokos.
Sätt i ett spjut.
Förvaras i kylen i en burk upp till en vecka.
Bilder
Dela receptet
Del på facebook
Del på pinterest
Del på print